HUWELIJKSVIDEO

Nog meer dan foto’s is een huwelijksvideo een perfecte visuele samenvatting van een huwelijk. Bewegend beeld laat je even helemaal terugkatapulteren naar jullie grote, mooie dag. Het ja-woord nog eens aanhoren, jullie kus opnieuw beleven, de verliefdheid in elkaars ogen nog een keer aanschouwen, … Het zijn mooie momenten die jullie telkens opnieuw kunnen beleven bij het bekijken van een huwelijksvideo.

Ik sta erop dat een huwelijksvideo meer is dan alleen wat aan elkaar geplakte beelden. Het is belangrijk om het verhaal van de huwelijksdag mooi en boeiend te vertellen. Het aanbrengen van de make-up, de zenuwachtigheid van de bruidegom, hét moment wanneer de ringen worden aangebracht, … Het hele verhaal moet erin zitten met de nodige spanning en emoties.


SIK media Icoon
AFSPRAAK
MAKEN


Hoe ga ik tewerk?
Vooraf spreek ik sowieso even met jullie af. Het is belangrijk om te weten hoe het verloop van de dag eruit zal zien, op welke locaties we zullen komen, of er bepaalde toestemmingen nodig zijn en vooral ook wat jullie verwachtingen van de huwelijksvideo zijn. Zo kan ik aan de slag met een ruw scenario dat past binnen jullie verwachtingen.

Tijdens de dag zelf zal ik mijn tijd zo goed mogelijk proberen in te delen om de belangrijkste en boeiendste momenten in beeld te brengen. Eventueel kan er met een prikker gewerkt worden die ik in het begin van de dag bij jullie opspeld om het beste geluid te garanderen. Mijn streefdoel is steeds om de spontaniteit zoveel mogelijk te behouden. Ik zal jullie niet vragen om te acteren. Na de trouw maak ik een montage van jullie huwelijksdag in de vorm van een uitgebreide aftermovie.

Huilende Baby

Tarief: € 1.400*

Inbegrepen in dit pakket:

  • Videografie tijdens de huwelijksdag: vanaf voorbereidingen (bruidsmake-up etc.) tot en met de openingsdans
  • Video in full HD-kwaliteit
  • Video in de vorm van een aftermovie. De duur van de video kan variëren en wordt bepaald door de hoeveelheid aan bruikbare gedraaide beelden tijdens de huwelijksdag. De gemiddelde duur van de video bedraagt 15 minuten.
  • De video staat op een kwalitatieve USB-stick.

*Per bijkomend uur videografie betaal je € 75 per uur incl. BTW

SIK media Icoon
AFSPRAAK
MAKEN