EVENT VIDEO

Een event video is het ideale cadeau om je bezoekers nog eens te laten nagenieten van de geweldige belevenis. Bovendien kan je met een sterke video van jouw evenement ook anderen warm maken voor een volgende editie. Een spectaculaire video geeft ze immers het gevoel dat ze heel wat gemist hebben.

“Een groot event is iets waar heel wat mensen weken of zelfs maanden werk hebben ingestoken. Iedereen leeft toe naar die ene hoogdag en een dag later is het alweer voorbij. Al dat harde labeur verdient een mooi afscheidscadeau. Met video laat je jouw evenement voor eeuwig voortbestaan.”


SIK media Icoon
AFSPRAAK
MAKEN

SIK media maakt er een erezaak van om de sfeer van jouw evenement zo goed en waarheidsgetrouw mogelijk weer te geven in de video. Zo kan men nadien de sfeer volledig opnieuw beleven. Een spetterende aftermovie zal veel bekeken worden en kan bovendien massaal gedeeld worden. Er is geen betere en goedkopere reclame dan een video die organisch viraal gaat. Het is bovendien ook een uitgelezen kans om sponsors en partners te bedanken en deze in de verf te zetten. Dit kan je doen met slimme product placement of in de intro of outro van je video.

BOCA Cup 2019

SIK media Icoon
AFSPRAAK
MAKEN