HUWELIJKSFOTOGRAFIE

Jij en je grote liefde die in het huwelijksbootje stappen, het is voor velen de mooiste dag van hun leven. Een dag die gevuld zal zijn met onvergetelijke momenten waar je nog lang aan zal terugdenken. Deze gebeurtenis laten voorbijgaan zonder ze op beeld vast te leggen zou dan ook zonde zijn. SIK media verzorgt spontane huwelijksfotografie voor echte herinneringen waar je levenslang op kan terugkijken.

Trouwreportage Hilde en Steven

SIK media Icoon
AFSPRAAK
MAKEN

De spontane liefde tussen jullie als koppel, de blijdschap en feestvreugde van de gasten, de ontroerende momenten en, ja, soms ook de gênante momenten. Ik breng jullie huwelijksdag in beeld net zoals jullie hem beleefd hebben. Mijn fotografie is authentiek en spontaan omdat ik van mening ben dat je zo de meest waardevolle en échte herinneringen kan koesteren. Herinneringen om in te kaderen.

“Foto’s van een huwelijk mogen best dynamisch en waarheidsgetrouw zijn. Dat moment waarop tante Erna een glas rode wijn over zich heen krijgt, dat wil ik als fotograaf niet missen. Zo’n beelden brengen de leukste herinneringen naar boven.”


Heb je interesse om me te boeken als fotograaf voor jullie huwelijk? Dan spreek ik op voorhand graag eens af. Zo kunnen we afstemmen hoe de dag gaat verlopen, wat jullie verwachtingen zijn en hoe ik te werk zal gaan. Ook de verschillende fotolocaties voor de huwelijksreportage kunnen we dan bekijken en bespreken.

Tarief: € 1.350*

Wat krijg je hiervoor?

  • Volledige dag huwelijksfotografie tot en met de openingsdans.**
  • Alle foto’s in hoge resolutie, mooi gesorteerd.
  • Een slideshow van de mooiste momenten om te tonen aan vrienden & familie.
  • Dit alles op een kwalitatieve USB-stick in een mooie verpakking.

* Prijs excl. fotoalbum. Keuze uit diverse albums afhankelijk van wensen.

** Extra uren mogelijk. Per extra uur huwelijksfotografie betaal je € 75/u.

SIK media Icoon
AFSPRAAK
MAKEN