Architectuur fotografie

Ik hou wel van abstracte lijnen en vormen. Het is dan ook geen geheim dat architectuur me erg aanspreekt. Met dezelfde zorg als waarmee de architect ontwerpt maakt SIK media beelden die blijven boeien. Zo is je architecturale parel niet alleen in levende lijve een lust voor het ook maar kan men er ook via de digitale weg van genieten. Het kan een mooi uithangbord zijn voor je bedrijf of je diensten.

“Moderne architectuur is voor mij zoals een schilderij. Ik kan er soms minutenlang naar blijven kijken. Die lijnen en vormen zuigen je aandacht. Dat gevoel even boeiend in beeld brengen vind ik machtig om te doen.”


Mooie architectuur is tegelijk imposant en rustgevend. De symmetrie die er vaak inzit, lijnen die waterpas lopen, perfecte scherpe hoeken, … Elk beeld dat ik maak moet als het waren een perfecte bureaublad achtergrond kunnen zijn.

SIK media Icoon
AFSPRAAK
MAKEN

Vastgoed fotografie

In de vastgoedsector zijn aantrekkelijke foto’s van een pand van cruciaal belang. Mogelijke kopers komen een pand immers het eerst tegen via het internet of in een folder of persblad. Ze moeten meteen kunnen beginnen dromen.

“Vastgoedfotografie is behoorlijk technisch. Als je het goed wilt doen moet je met heel wat aspecten rekening houden. Wie al geprobeerd heeft om een kleine of een donkere ruimte mooi in beeld te brengen zal beseffen dat hiervoor toch enige métier nodig is.”

AZ Sint-Maarten Mechelen

Ik maak er een erezaak van om een pand zowel vanbuiten als vanbinnen representatief en aantrekkelijk in beeld te brengen. Ruimtes moeten zo groot en zo aantrekkelijk mogen, donkere ruimtes moeten zo licht mogelijk worden weergegeven en de grootste troeven van het pand moeten eruit springen. Alleen op die manier krijgt de verkoop of verhuur van je pand de best mogelijke duw in de rug.

SIK media Icoon
AFSPRAAK
MAKEN