COPYWRITING

Wat is een goede tekst? Wat moet je doen om klanten online te vinden? Hoe kan je ze met copywriting overtuigen om jouw product of dienst te kopen?

“Een puur verkoopspraatje werkt niet meer. Zeker niet online.”


SIK media Icoon
SAMENWERKEN

Er is een overload aan digitale informatie en de content die voorhanden is wordt nog maar heel selectief gelezen. Om potentiële klanten te overtuigen moet je allereerst iets boeiends te vertellen hebben en inspelen op hun behoeften. Door zomaar even snel een tekstje te schrijven ga je het dus vaak niet redden. Je moet doordacht te werk gaan. Welke zoekwoorden gebruiken je potentiële klanten? Wat vinden zij belangrijk wanneer ze op zoek gaan naar een product of een dienst als het jouwe? Wat wil je bereiken met je boodschap? Hoe maak je een tekst SEO friendly? Tal van vragen waarbij een beredeneerde manier van copywriting noodzakelijk is.

Of het nu gaat om een korte commerciële boodschap, een productomschrijving of een blog, aan de hand van jouw doelstelling gaat SIK media aan de slag om teksten te schrijven die scoren.

Laptop Typen

Teksten worden nog sterker in het gezelschap van sprekende foto’s. De combinatie van visuele aantrekking en tekstuele overtuiging maken de boodschap nog sterker. Meer info…

SIK media Icoon
SAMENWERKEN

Enkele referenties:
Kolossaal naar het Colosseum – Blog voor TravelRebel
UP gekozen als product van het jaar 2020 – Artikel voor ENGIE
Spreken voor de camera – Blog voor VOXXy MEDIA